Om Alina form

Nu öppnar jag äntligen upp denna hemsida för alla möjliga uppdrag inom illustration.
Kontakta mig gärna om du behöver en illustratör för böcker, trycksaker och presentartiklar.
Webshop kommer så småningom. Där kommer jag att lägga ut affischer, vykort och hantverk till försäljning. Förhoppningsvis kommer några av mina bilder printas på tyg för leksaker och kuddfodral.

De tekniker jag använder är en blandning av akvarell, tusch, Photoshop, collage av fotografi, tyg och naturmaterial. Jag gillar att experimentera beroende på ändamål och testar gärna nya tekniker, detta för att jag är så himla nyfiken på hur och om det fungerar.

Jag har tidigare illustrerat och formgivit två barnböcker författade av Niclas Malmberg; Lilla klimatboken, samt Emeli och draken – operation rädda parken.
Den sistnämnda är även en ljudbok, med berättande av Emma Tranströmer och tillhörande visor som finns att lyssna Spotify (berättelsen och sångerna) och iTunes (berättelsen och sångerna).

Ytterligare länkar till förlag etc. finns här.

Jag längtar efter uppdrag och att sakta men säkert kunna utveckla ett företag med fokus på illustration. Gärna inom genren barnböcker eller poesi.
I framtiden kan jag komma att utvidga mitt hantverkande, då jag är utbildad möbelsnickare: http://alina.edovan.net.
Dessvärre bör jag för närvarande inte arbeta fysiskt betungande. Som tur är väger det visuella inte mer än vad sinnena kan ta in.

Gotland är min barndomsö men jag lever och verkar i Skåne. Min lilla familj bor i ett hus som vi älskar, med två katter och en trädgård där jag kan djupdyka i naturens detaljer.

Tänk på att jag äger rättigheterna till mina bilder, upphovsrätt och copyright.

Jag är öppen för idéer – så hör gärna av dig!

Vänliga hälsningar,
Alina Ögger
Alina form

Portr'tt-Alina20150626_193210