Vykort!

– Vill du köpa mina vykort och skriva en somrig hälsning till en vän? Eller duggar kalasen tätt och barnen vill skriva en grattishälsning på baksidan av knasiga fantasidjur?
Ett vykort i A6-format med fantasidjur (se bilden) kostar 30 kr/st. Vill du köpa ett paket om alla 6 st. får du ett vykort på köpet och betalar 150 kr. Frakt tillkommer.

Motivet är några knasiga fantasidjur med namn som Vingelfnurran som käkar giftig murgröna, Hoppruskan äter vildhallon, Galeschen gillar mossa från stenar, pyttesmå Krackelurer dricker dagg ur mossan, en försynt Traffs mumsar ormbunksblad och en Sniff äter gärna gamla matrester.
Illustrationerna är utförda i tusch och akvarell. Baksidan av vykortet är matt så bläckpenneskrift kladdar ej. Fast det beror på hur och med vad en skriver förstås. ;)

Idag kom nämligen äntligen leveransen av både posters och vykort hem till mig – lycka! Likaså några visitkort och en företagsskylt till ytterdörren. Nu drar jag igång försäljning av trycksaker med egna illustrationer och är så himmelens glad! Glad för att jag brinner, vill och kämpar. Glad för stiftelsen som beviljade min stipendieansökan, så jag nu kan dra igång Alina Form! Tack alla runt omkring för att ni peppar och tror på mig.

Peace & love!
Fortsatt trevlig sommar,
Alina Ögger